Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طبق آخرین تصمیمات اتخاذ شده در حوزه ریجستری، روند ثبت نام برای مدت نامشخصی به شرایط سابق بازگشته و افرادی که خروج از کشور نداشته اند نیز می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، طرح ریجستری گوشی تلفن همراه، موضوع با اهمیت حوزه دیجیتال است که اجرای آن با هدف مقابله با گوشی تلفن همراه قاچاق موجود در بازار از پاییز سال گذشته آغاز و تا آخرین روز از فروردین ماه سال جاری ادامه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طرحی که طی آن تمام گوشی‌های تلفن همراه و تبلت‌های سیم کارت خور که قابلیت دریافت تماس یا پیامک را دارند مشمول می‌شوند.

در روند اجرایی طرح ریجستری و برای پوشش همه جانبه گوشی‌های تلفن همراه وارد کشور شده، سامانه همتا یا سامانه هوشمند مدیریت تجهیزات ارتباطی با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اپراتور‌های تلفن همراه، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و گمرک جمهوری اسلامی ایران فعال تا پاسخگوی گوشی‌های، مسافرانی که به صورت کالای همراه تعداد محدودی وارد می‌شود، باشد.

با نوسان نرخ ارز در سال جاری و چالش‌های پیش روی وارد کنندگان گوشی تلفن همراه، این سامانه راه دررویی برای قاچاق گوشی و تامین بخشی از نیاز بازار بود که این مسیر نیز در روز‌های گذشته دستخوش تغییراتی شد؛ تغییراتی که طبق آن ثبت گوشی مسافری بر روی غیرمسافران بسته شد و تنها کسانی که ورود و خروج به کشور داشته‌اند از طریق هماهنگی با سامانه ناجا و گمرک، می‌توانند از این سایت برای ریجستری گوشی تلفن همراه استفاده کنند.   موضوعی که واکنش های متعددی را به دنبال داشت و بازار را با شوک جدیدی رو به رو کرد، به همین خاطر تنها چند روز از اجرای این طرح جلسه ویژه ای در این خصوص تشکیل تا بازبینی در این زمینه صورت گیرد.

در همین راستا، مهدی محبی رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، با اعلام اینکه روند ثبت نام در سایت گمرک به روال پیش از تغییرات بازگشته، گفت: با این تغییر مجددا افراد می‌توانند به عنوان مسافر به سایت مراجعه و گوشی‌های خود را ثبت نام و کد فعال سازی دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه طبق صحبت‌های پیشین هدف بر این بود که سامانه گمرک با سامانه ناجا لینک شود تا تنها کسانی که ورود و خروج قانونی داشته اند، امکان ثبت گوشی تلفن همراه را داشته باشند، گفت: تصمیم بر این شد که فعلا این اتفاق نیفتد تا زمانی که مجددا برای این موضوع تصمیم گیری صورت گیرد که زمان این تصمیم گیری مشخص نیست.

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی اظهار کرد: اتصال دو سایت ناجا و گمرک موضوعی است که از لحاظ قانونی باید اتفاق افتد، اما شرایط فعلی انتخاب خوبی برای اجرای این موضوع نبود.

محبی در خصوص اطلاع رسانی اجرای این قانون، بیان کرد: لینک چند روزه این دو سایت بدون ابلاغ و اطلاع رسانی عمومی برای مردم و اصناف صورت گرفت که این مسئله مشکل ساز شده بود.

وی گفت: از امروز هر شخص با یک کد ملی در سال می‌تواند یک دستگاه گوشی تلفن همراه در سامانه ثبت و فرآیند ریجستری آن را تکمیل کند.

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی در توضیح تامین بازار شب عید افزود: با توجه به اینکه سامانه باز شده، تقاضای بازار شب عید بهتر تامین خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری میزان، آن چه مشخص است کاهش عرضه محصول به بازار بنا بر دلایل مختلف، افزایش قیمت را به دنبال دارد که این افزایش در روز‌های پایانی سال می‌تواند دو چندان باشد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ریجستری گوشی تلفن همراه تبلت سامانه همتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۲۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم